OMNIS introduce plata vinietei și taxei de drum: Ce trebuie să faci pentru a plăti rapid

Achitarea vinietei și a taxei de drum este acum mai simplă atât pentru conducătorii auto din Republica Moldova, cât și pentru cei din străinătate. Recent, OMNIS a introdus două funcționalități...

Achitarea vinietei și a taxei de drum este acum mai simplă atât pentru conducătorii auto din Republica Moldova, cât și pentru cei din străinătate. Recent, OMNIS a introdus două funcționalități esențiale care permit utilizatorilor să achite vinieta și taxa de drum direct prin aplicație. Astfel, șoferii pot scăpa de complicațiile birocratice și pot economisi timp.

Vinieta: Dacă intenționezi să călătorești cu mașina în Republica Moldova, este esențial să te pregătești din timp. Simplu și convenabil, poți achiziționa vinieta direct din aplicația OMNIS. Activează vinieta și bucură-te de călătorii fără griji prin țară!

Taxa de drum: Instalează aplicația și adaugă vehiculul la profil introducând numărul certificatului de înmatriculare. Pentru a achita taxa, urmează acești pași simpli:

  1. Selectează vehiculul pentru care dorești să plătești taxa;
  2. Suma ce trebuie achitată se calculează automat;
  3. Alege persoana care deține automobilul;
  4. Indică locul de proveniență al plătitorului.

Achitarea taxei de drum pentru automobilele înregistrate în Republica Moldova și a vinietei pentru cele înregistrate în afara țării este esențială. Aceste taxe constituie pași obligatorii pentru obținerea dreptului de a opera vehiculele pe teritoriul țării. În mod tradițional, procesul de achitare a acestor taxe pe platformele clasice poate fi complicat, solicitând mai mult timp și informații. Cu aplicația OMNIS, însă, totul devine mai simplu și mai rapid.

Cu OMNIS, imediat ești gata pentru drum

Cele două funcționalități noi, nu numai că aduc un plus de comoditate pentru utilizatori, dar și demonstrează angajamentul companiei de a inova și de a oferi soluții tehnologice avansate în domeniul serviciilor auto.

OMNIS este prima aplicație din Republica Moldova care îți centralizează toate asigurările direct în telefonul mobil, fiind recunoscută drept „Cel mai bun serviciu inovator din 2023” la concursul Moldova Innovation Awards.

Prin OMNIS, utilizatorii pot accesa rapid și alte servicii esențiale, cum ar fi asigurarea auto obligatorie (RCA), asigurarea internațională Carte Verde + Rovinietă și asigurarea de călătorie, toate la un singur click distanță.

Pentru cei care nu sunt încă familiarizați cu aplicația OMNIS, găsiți AICI mai multe detalii despre funcționalitățile oferite și descarcă aplicația din AppStore sau Google Play.

Implementarea serviciului „Vinieta și Taxa de drum” în aplicația OMNIS a fost realizată cu susținerea Elveției și a organizației Helvetas, prin Proiectul OPTIM.

In this article