Oficial: Marcel Spatari a demisionat din funcția de ministru al Muncii

Zvonurile s-au confirmat. Marcel Spatari pleacă din rândurile miniștrilor. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferință de presă. „Anunțăm cu regret plecarea din Guvern a colegului nostru...

Zvonurile s-au confirmat. Marcel Spatari pleacă din rândurile miniștrilor. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferință de presă.

„Anunțăm cu regret plecarea din Guvern a colegului nostru Marcel Spatari. Îi mulțumim pentru efortul depus timp de un an și jumătate cot la cot cu mine și întreaga echipa guvernamentală”, a declarat premierul Natalia Gavrilița, în cadrul conferinței.

„Mă bucur că am putut contribui la activitatea acestui Guvern, la reformele promovate și îmbunătățirea politicilor sociale.Plecarea mea din funcție este o decizie strict persoană, dar este o decizie asumată, pregătită și coordonată din timp cu colegii din ministere și Guvern”, a spus, la rândul său, Spatari.

Marcel Spatari s-a aflat în fruntea Ministerului Muncii și Protecției Sociale în cabinetul condus de Natalia Gavrilița din luna august 2021.

În locul lui la minister vine Alexei Buzu. Acesta vine din sectorul asociativ, fiind șef al unui ONG care promovează egalitatea de gen.

In this article