Odnostalko, despre diploma falsă a Alei Nemerenco: Dacă Maia Sandu tolerează această situație, înseamnă că ea încurajează astfel de acțiuni ilegale

Președintele vorbește despre corupție, dar nu  vede corupția de sub nasul ei. Astfel deputatul socialist Vladimir Odnostalko a comentat cazul consilierului prezidențial Ala Nemerenco, care a obținut în...

Președintele vorbește despre corupție, dar nu  vede corupția de sub nasul ei. Astfel deputatul socialist Vladimir Odnostalko a comentat cazul consilierului prezidențial Ala Nemerenco, care a obținut în mod ilegal o diplomă de master.

Într-un comentariu pe Facebook, parlamentarul se întreabă cât de competent poate fi un consilier, care conștient a primit o diplomă falsă și a comis, astfel, un act de  corupție.

“Maia Sandu și echipa sa promovează valorile europene. Or, în practica europeană, un caz similar provoacă un scandal la nivel național și este o rușine mare. În practica europeană, după așa acuzații, funcționarii publici își dau demisia. Doamna Nemerenco personal a confirmat că a primit o diplomă falsă. Ce exemplu le dă acest funcționar studenților de la medicină?”, mai scrie Odnostalko.

Totodată, parlamentarul a precizat că odată ce președintele Maia Sandu tolerează  această situație, înseamnă că ea încurajează astfel de acțiuni ilegale.

In this article