Odnostalco, despre lipsa de respect din partea Președintelui țării față de persoanele în etate

Președintele țării, Maia Sandu, nu manifestă nici un pic de respect față de persoanele în etate din Republica Moldova. Aceasta a uitat despre promisiunile făcute în campania electorală...

Președintele țării, Maia Sandu, nu manifestă nici un pic de respect față de persoanele în etate din Republica Moldova. Aceasta a uitat despre promisiunile făcute în campania electorală cu privire la creșterea mărimii pensiilor și insistă pe majorarea vârstei de pensionare. Despre aceasta deputatul PSRM Vladimir Odnostalco a declarat în cadrul unui briefing de presă.

“Maia Sandu a promis pensia minimă de 2000 de lei, dar au trecut 100 de zile și nu există nici proiect de lege în acest sens. A uitat imediat ce a intrat în clădirea președinției. Maia Sandu promitea că va avea grijă de persoanele în etate, dar ce avem azi? Maia Sandu declară că micșorarea vârstei de pensionare este o inițiativă populistă a socialiștilor. Cum argumentează? Simplu. Nu corespunde cu interesele partenerilor noștri externi. Este grav, când un șef de stat are drept prioritate interesul străin, și nu al cetățenilor săi”, a declarat Odnostalco.

In this article