Obiecte interzise depistate în urma unor percheziții inopinate în mai multe penitenciare

Pe parcursul acestei săptămâni serviciile responsabile pe domeniile de siguranță și regim penitenciar au ridicat mai multe obiecte interzise și băuturi alcoolice. În urma percheziţiilor efectuate în penitenciarele...

Pe parcursul acestei săptămâni serviciile responsabile pe domeniile de siguranță și regim penitenciar au ridicat mai multe obiecte interzise și băuturi alcoolice.
În urma percheziţiilor efectuate în penitenciarele nr.4 din Cricova și nr.5 din Cahul, au fost depistate și ridicate din ascunzișuri telefoane mobile și accesorii pentru acestea, lei, fierbătoare electrice și seturi cărți de joc.
De asemenea, în Penitenciarul nr.15-Cricova, astăzi, 9 decembrie 2021, angajații Administrației Naționale a Penitenciarelor, ai instituției penitenciare, DDS ”Pantera” și cu suportul ofițerilor Inspectoratului Național de Investigații, au depistat și ridicat din diferite ascunzișuri cantități impunătoare de băuturi alcoolice, materie primă pentru prepararea băuturilor alcoolice, fișe de casino, telefoane mobile și accesorii pentru acestea și dispozitive de stocare a informației.
Angajaţii sistemului penitenciar, desfăşoară cu regularitate percheziţii planificate şi inopinate asupra persoanelor private de libertate şi în celulele acestora, în scopul menţinerii ordinii şi securităţii.

In this article