O scriitoare, infectată de COVID-19 le mulţumeşte medicilor: Atenția acordată, cuvintele de încurajare erau balsamul care ne ungea inimile

Medicii moldoveni sunt apreciaţi pentru efortul pe care îl depun pentru tratamentul persoanelor infectate cu noul tip de coronavirus. Scriitoarea Marcela Mardare (Romanciuc) este una din persoanele bolnave...

Medicii moldoveni sunt apreciaţi pentru efortul pe care îl depun pentru tratamentul persoanelor infectate cu noul tip de coronavirus. Scriitoarea Marcela Mardare (Romanciuc) este una din persoanele bolnave de COVID-19, care, alături de fiul său, a beneficiat de ajutorul medicilor de la Spitalul Clinic Municipal „Sfântul Arhanghel Mihail”.

“Atenția acordată, cuvintele de încurajare și susținere, optimismul celor care ne tratau erau, pentru noi, balsamul care ne ungea inimile și care ne întăreau credința că, pentru noi, se face tot posibilul, ca să ne întoarcem sănătoase acasă. Schimbarea medicamentelor la fiecare 3 zile, ținându-se cont de retragerea bolii, dar și de reacția organismului la un preparat sau altul, alimentarea diversă (de 4 ori pe zi) – toate au contribuit la însănătoșirea noastră”, a scris Marcela Mardare, într-o postare pe Facebook.

În aceeaşi postare, scriitoarea le mulţumeşte medicilor pentru curaj și responsabilitate, fermitate și bunăvoință.

“Mulțumim pentru generozitate, căci adevărata generozitate e de a-i ajuta pe alții să se elibereze de ceea ce le pricinuiește suferința și durerea”, mai scrie Marcela Mardare.

 

 

 

In this article