O nouă destinație pentru moldoveni: Wizz Air zboară acum direct spre Abu Dhabi

Compania aeriană low-cost Wizz Air a lansat astăzi zborurile directe de pe Aeroportul Internațional Chișinău spre orașul Abu Dhabi, care este capitala Emiratelor Arabe Unite.  Zborurile vor fi...

Compania aeriană low-cost Wizz Air a lansat astăzi zborurile directe de pe Aeroportul Internațional Chișinău spre orașul Abu Dhabi, care este capitala Emiratelor Arabe Unite. 

Zborurile vor fi operate cu o frecvență de trei ori pe săptămână, în zilele de miercuri, vineri și duminică.

Abu Dhabi este o destinație diversificată care oferă oportunități diverse pentru turiști, de la cei care caută relaxare și cultură, până la aventurieri și iubitori de gastronomie. Cu atracții impresionante și ospitalitatea sa,  Abu Dhabi este cu siguranță un loc de explorat.

Compania Wizz Air a anunțat recent că își redeschide baza operațională în Republica Moldova și lansează opt rute noi de pe Aeroportul Internațional Chișinău, spre orașe din Germania, Italia, Franța și Belgia. Acestea le vor completa pe altele opt existente, compania ajungând să opereze zboruri din Chișinău spre 16 orașe din nouă țări.

În ultima perioadă, mai multe companii aeriene au anunțat că vor efectua zboruri de pe Aeroportul Internațional Chișinău, fiind completată astfel și lista destinațiilor spre care cetățenii țării noastre pot călători.

 

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article