O moldoveancă, ucisă în atacul terorist din Tel Aviv

Ultimul bilanț al atentatului din Tel Aviv, care a avut loc marți seara la stația de tramvai Sderot-Ierusalim, arată șapte morți și 16 răniți, conform poliției israeliene. Printre...

Ultimul bilanț al atentatului din Tel Aviv, care a avut loc marți seara la stația de tramvai Sderot-Ierusalim, arată șapte morți și 16 răniți, conform poliției israeliene.

Printre victime se numără o moldoveancă, Nadia, care locuia în Israel de 18 ani. Atacatorii, doi indivizi înarmați, au deschis focul atât în tramvai, cât și pe bulevardul Ierusalim, într-un moment în care Iranul a lansat un atac cu rachete asupra regiunii Tel Aviv, trăgând aproximativ 200 de rachete.

Identitățile victimelor au fost parțial dezvăluite, incluzând cetățeni israelieni precum Shahar Goldman, în vârstă de 30 de ani, și Inbar Segev, de 24 de ani. Goldman era dansatoare și a lăsat în urmă un soț și trei surori, iar Segev era proprietara unei săli de fitness, având un bebeluș în brațe în momentul atacului. Bărbatul ei a declarat că este un miracol că băiețelul lor a scăpat nevătămat, deși a fost acoperit cu sânge .

Pentru mai multe informații, poți consulta articolele de pe site-urile de știri, precum Agerpres și Haaretz.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article