O moldoveancă stabilită în Italia a încercat să-și amputeze singură un braț, după o ceartă în familie

O moldoveancă de 34 de ani, stabilită în Italia, a fost la un pas de a-și pierde brațul în urma unor dispute petrecute în cadrul familiei sale. Aceasta...

O moldoveancă de 34 de ani, stabilită în Italia, a fost la un pas de a-și pierde brațul în urma unor dispute petrecute în cadrul familiei sale.

Aceasta a ajuns la secția Urgențe a spitalului Santa Maria din Terni, după ce a încercat să-și amputeze brațul stâng cu un cuțit în urma unei altercații cu soțul ei, relatează Rotalianul.ro.

În urma acestui incident, bărbatul a solicitat imediat o ambulanță la fața locului. Ulterior, femeia a fost transportată de urgență la spital, unde o echipă medicală a efectuat o intervenție chirurgicală complexă, salvându-i viața și restabilindu-i funcționalitatea mâinii.

Din fericire, medicii au reușit să stabilizeze starea femeii, ea fiind acum în afara oricărui pericol și recăpătând treptat funcționalitatea mâinii.

Potrivit sursei citate, autoritățile italiene au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele care au condus la acest incident.

De asemenea, soțul femeii a fost interogat, el fiind primul care a alertat serviciile de urgență, prevenind astfel o tragedie.

In this article