O moldoveancă s-a sinucis în Italia în timpul unui apel video cu fiica sa

O tânără moldoveancă, în vârstă de 34 de ani, care trăia împreună cu soțul ei în provincia Veneția din Italia, s-a sinucis aruncându-se sub un tren în timpul...

O tânără moldoveancă, în vârstă de 34 de ani, care trăia împreună cu soțul ei în provincia Veneția din Italia, s-a sinucis aruncându-se sub un tren în timpul unui apel video cu fiica sa, o adolescentă de 17 ani la acea vreme, scrie Rotalianul.

Dramaticul eveniment s-a petrecut în luna iunie 2021, dar detaliile acestei tragedii au ieșit la iveală abia ieri, în cadrul unui proces care se desfășoară la Tribunalul din Veneția.

Potrivit sursei citate, la baza procesului stau acuzațiile pe care Parchetul din Veneția i le aduce soțului femeii care s-a sinucis, un bărbat moldovean în vârstă de 40 de ani.

Mai exact, procurorul Giorgio Gava susține că inculpatul a împins-o pe soția sa la sinucidere deoarece a fost violent cu ea.

Conform mărturiilor depuse în tribunal de surorile victimei, dar și de fiica acesteia, în vârstă astăzi de 19 ani, aceste violențe se desfășurau de ani de zile, ceea ce a determinat-o pe femeia moldoveancă în cele din urmă să-și ia viața.

Procesul va continua la data de 3 octombrie cu martorii chemați de apărare. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul moldovean riscă o pedeapsă cu închisoare între 12 și 24 de ani.

In this article