O moldoveancă a ajuns la spital după ce iubitul ei a bătut-o, în Italia

A refuzat să-i aratele mesajele din telefon: O moldoveancă a ajuns la spital după ce iubitul ei a bătut-o crunt. Totul a avut loc zilele trecute în capitala...

A refuzat să-i aratele mesajele din telefon: O moldoveancă a ajuns la spital după ce iubitul ei a bătut-o crunt. Totul a avut loc zilele trecute în capitala Italiei, Roma.

Presa din Peninsulă scrie că agresorul, de 26 de ani este de origine algeriană. Acesta s-ar fi luat la ceartă cu iubita sa de 28 de ani, din cauza că ea a refuzat să-i dea celulalrul spre verificare. Orbit de gelozie, individul a luat-o la pumni și picioare, până ea a căzut la pământ, i-a luat totuși telefonul a părăsit locuința.

La fața locului au fost chemați polițiștii și ambulanța.

Moldoveanca a fost transportată la spitalul San Spirito din Roma. Aceasta s-a ales cu un traumatism al buzei de jos și cu doi dinți parțial rupți.

La scurt timp, algerianul de 26 de ani a fost reținut chiar în secția primiri urgente a spitalului unde fusese adusă moldoveanca. Acesta a declarat carabinierilor care l-au prins că a venit să-i întoarcă telefonul iubitei sale.

Moldoveanca a fost externată pentru tratament ambulator.

Ea a depus un denunţ pe numele iubitului ei, care acum este cercetat în libertate pentru infracţiunea de tâlhărie.

In this article