O minoră de 13 ani a murit la spital după ce a fost lovită cu o minge în cap, al Educație Fizică

Tragedie de nedescris pentru o familie din raionul Sîngerei. Copila lor de 13 ani a decedat pe patul de spital. Cu o zi mai devreme ea fusese lovită...

Tragedie de nedescris pentru o familie din raionul Sîngerei. Copila lor de 13 ani a decedat pe patul de spital. Cu o zi mai devreme ea fusese lovită din greșeală cu o minge în cap.

Potrivit datelor oferite de ofițerul de presă de la IP Sîngerei, Ina Moscaliuc, la data de 14.12.2021, în jurul orei 15.15, în Serviciul de gardă a parvenit informația de la secția internare a spitalului raional Sîngerei, precum că, după ajutor medical s-a adresat o minoră de 13 ani, care ar fi lovită în cap din neatenție cu o minge la orele de pregătire fizică.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă, care a stabilit că, în ziua cu pricina în jurul orelor 11.00, minora, elevă a cl. 6, în timpul orei de pregătire fizică ar fi fost lovită întâmplător, cu mingea în regiunea capului.

După finisarea orelor, minorei i s-a făcut rău la domiciliu, fapt pentru care mama acesteia, a apelat la serviciul medical de urgență, ca urmare minora a fost transportată la Spitalului Municipal Bălți.

Din nefericire, a doua zi, în data de 15.12.2021 minora a decedat.

Poliția investighează cazul.

In this article