O fetiță de nici 2 ani ar fi fost violată de propriul bunic

Un bărbat de 44 de ani dintr-un sat din raionul Anenii Noi şi-ar fi violat nepoata de 1 an şi 8 luni. Poliţia a fost alertată de mama...

Un bărbat de 44 de ani dintr-un sat din raionul Anenii Noi şi-ar fi violat nepoata de 1 an şi 8 luni. Poliţia a fost alertată de mama micuţei care a povestit că şi-a lăsat copilul în grija bunelului pentru câteva ore. Oamenii legii au fost alertaţi duminică, în jurul orei 14:00, scrie Publika.md.

“Poliţia a fost sesizată precum că o fetiţă a fost violată. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit preliminar că o minoră de 1 an şi 8 luni, lăsată în grija bunicului pentru câteva ore, a fost violată de acesta. Pe caz a fost iniţiată o cauză penală în baza articolului 171, pe faptul violului”, a spus MARIANA DIDENCO, purtător de cuvânt la IP Anenii Noi.

Fetiţa a fost transportată la Spitalul din Anenii Noi, unde a fost examinată de medici. Ulterior, mama copilei a refuzat să o interneze.

Primarul satului în care s-ar fi întâmplat tragedia a spus că bărbatul revenise de aproximativ trei luni din detenţie, unde şi-a ispăşit pedeapsa pentru că şi-a înjunghiat o rudă. Suspectul a fost reţinut pentru 72 de ore.

In this article