O femeie și fiica ei de șapte ani, stropite cu acid de soț

O femeie și fiica sa în vârstă de doar șapte ani au nevoie de ajutor, după ce au fost stropite de soțul acesteia cu accid. Acestea au ajuns...

O femeie și fiica sa în vârstă de doar șapte ani au nevoie de ajutor, după ce au fost stropite de soțul acesteia cu accid. Acestea au ajuns la spital cu arsuri deosebit de grave, au avut câteva intervenții și urmează și altele.

„Mămica și fetița cu arsuri deosebit de grave, stropite cu acid. Eu pur și simplu nu pot să îmi imaginez măcar prin ce coșmar trec aceste suflete.Dragi prieteni, am primit apel de a ajuta un caz de o durere deosebită – o tânără mămică și fetița ei de doar șapte ani au fost stropite cu acid de soțul femeii”, se arată într-un mesaj publicat pe Facebook.

Potrivit sursei, mama este de o lună internată în spital, fiind în stare critică. Aceasta a fost indusă în comă. Medicii susțin că e o minune că femeia a rămas în viață, având astfel de arsuri grave.

„Arsuri până la os. Deja a suferit câteva intervenții. Urmează altele… Mama ne imploră să le fim alături. Nu are pe nimeni care le pot ajuta”, susține sursa.

Contactată de Știri.md, șefa Secției Comunicare și Protocol Fetco Diana, a confirmat faptul că, la data de 28 februarie curent, polițiștii au fost alertați că pe o stradă din sectorul Botanica o femeie solicită ajutor.

„Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit preliminar că în urma unui conflict în familie, femeia de 37 de ani a fost stropită de către soțul acesteia cu o substanță chimică în regiunea capului, provocându-i arsuri. De asemenea, cu arsuri s-a ales și fiica minoră a acestora, cu vârsta de șapte ani, care se afla lângă mamă în acel moment.

Ambele au fost preluate de ambulanță. Pe caz a fost pornit un proces penal pentru tentativă de omor.

Suspectul de 56 de ani a fost reținut. Ținând cont de faptul că acesta are stabilită o diagnoză, acum se află sub supraveghere strictă într-o instituție medicală specializată până la expunerea specialiștilor despre starea sănătății acestuia, cu ulterioara adoptare a unei decizii legale. Potrivit legislației în vigoare, această infracțiune se pedepsește cu închisoare de până la 15 ani”, a declarat Diana Fetco, șefa Secției Comunicare și Protocol.

Așadar, pentru început femeia și fiica sa au nevoie nevoie de:

– O canapea care se desface. Patul pe care dormeau e ars de acid total. Inclusiv cearșafurile, pernele, plapuma. Spațiul tare mic;

– Creme/comprese de silicon/spume pentru cicatrici gen contractubex, cicatrix, biotidermal;

– Scutece pentru maturi M, pelinci de unica folosință:

– Suplimente de proteine și vitamine. Mămica e foarte slăbită.

„Vă las în privat și telefonul mămicăi, pentru cei care vor să o contacteze personal, cu toate că e tare slăbită și vă rog să fiți foarte discreți dacă o sunați”.

Cei care doresc să ajute mama și fiica puteți aplica online aici sau paypal: [email protected] (cu mențiunea „pentru Nicoleta”)

De asemenea:

Pe card MAIB: 5397 0200 6255 9149

La numărul de telefon Vb: 4779 1800 0552 9905

MICB: 5188 9403 0106 6155 (pe numele Cristina Comerzan)

Revolut: +40 (721) 782 230 https://revolut.me/ion5lyyo

ATENȚIE, urmează imagini cu puternic impact emoțional:

In this article