O femeie și-a înjunghiat fiul vitreg la beție

Un tânăr a murit pe patul de spital după ce ar fi fost înjunghiat de către mama sa vitregă. Crima a avut loc ieri, 20 februarie, în localitatea...

Un tânăr a murit pe patul de spital după ce ar fi fost înjunghiat de către mama sa vitregă.

Crima a avut loc ieri, 20 februarie, în localitatea Lopatna din raionul Orhei.

Potrivit PulsMedia.md, victima s-a dovedit a fi un tânăr de 32 de ani. Acesta împreună cu concubina sa în vârstă de 25 de ani, dar și un cumătru de-al lor s-ar fi pornit în pădure pentru anumite lucrări pe un lot forestier care le-ar aparține.

Tânărul ar fi intrat în curtea tatălui său, care locuiește în aceeași localitate, ca să ia calul și căruța, iar cumătrul lui a rămas cu concubina sa să-l aștepte în stradă. După ceva timp, tânărul s-a întors ținându-se de omoplat și striga după ajutor, având haina însângerată.

Între el și mama sa vitregă, o femeie de 52 de ani, s-a iscat un conflict, în urma căruia aceasta i-a aplicat o lovitură cu un cuțit de bucătărie.

La fața locului a fost solicitată imediat o ambulanță, dar și un echipaj de Poliție. Victima a fost transportată la spital, în stare gravă, fiind internată în Secția de reanimare și diagnosticată cu o plagă de cuțit în regiunea omoplatului drept, dar și cu plămânul lezat.

Medicii au încercat să-i salveze viața, însă, din nefericire, peste câteva ore tânărul a murit la spital.

Oamenii legii au audiat femeia de 52 de ani, care și-ar fi recunoscut vina. Aceasta a fost testată cu aparatul Drager, iar rezultatele au arătat că avea o concentrație de 0,80 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

Dânsa a fost escortată la IP Orhei, unde a fost reținută pentru 72 de ore, pe numele ei fiind pornit un dosar penal.

In this article