O femeie și-a dat concubinul pe mâna poliției, declarând că a încercat să-i violeze fiica de 10 ani

O femeie a sesizat poliția despre faptul că concubinul ei, un individ în vârstă de 43 de ani, a fost surprins când o dezbrăca pe fiica sa în...

O femeie a sesizat poliția despre faptul că concubinul ei, un individ în vârstă de 43 de ani, a fost surprins când o dezbrăca pe fiica sa în vârstă de 10 ani pe care ar fi încercat să o violeze.

Informații despre cele întâmplate au apărut pe canalul de Telegram Ungureanu112. 

Ofițerul de presă de la IGP, Cristina Crudu, a confirmat producerea unui astfel de caz și a declarat că poliția din Ștefan Vodă a fost sesizată la 30 octombrie curent, în jurul orei 20.10 referitor la un caz în care ar fi implicată o victimă minoră.

„Precizăm ca la moment victimei i se oferă consiliere psihologică, conform normelor aferente cazului. Cazul a fost înregistrat de poliție, pentru stabilirea tuturor circumstațelor, fiind pornită o cauză penală. Persoana suspectă a fost reținută pentru 72 de ore”, a declarat ofițerul de presă.

Potrivit sursei, în cazul investigat sunt implicați minori, iar Poliția are responsabilitatea de a proteja drepturile recunoscute prin lege ale minorilor.

In this article