O femeie s-a certat cu concubinul și le-a spus polițiștilor că acesta ascunde un cadavru într-un beci

La 28 ianuarie, în jurul orei 20:40, polițiștii din Drochia au fost sesizați de o femeie care a comunicat că sora ei în vârstă de 45 de ani,...

La 28 ianuarie, în jurul orei 20:40, polițiștii din Drochia au fost sesizați de o femeie care a comunicat că sora ei în vârstă de 45 de ani, este agresată fizic la domiciliu în satul Zgurița de către concubinul său de 32 de ani.

Astfel, la fața locului a intervenit Echipa de Poliție pentru Reacționare Operativă pentru documentarea cazului. În timpul documentării, victima a declarat despre faptul că concubinul ei ar fi ascuns cadavrul unui bărbat într-un beci, la o casă părăsită din preajmă.

Ca urmare a verificării informației, cele declarate s-au adeverit.

În urma examinării locului faptei, polițiștii au stabilit că la data de 22 ianuarie la domiciliul suspectului a venit un consătean în vârstă de 38 de ani, loc. r. Drochia. Aici cei doi au consumat băuturi alcoolice, iar la un moment între cei doi s-a iscat un conflict care a avansat în agresiune fizică.

După care suspectul cu o funie, ar fi strangulat pe consăteanul său, după care l-a scos din casă și l-a dus în beciul unei gospodării părăsite din preajmă.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru omor. Bărbatul este reținut pentru 72 de ore, vina și-a recunoscut.

In this article