O femeie s-a căsătorit cu un vițel despre care crede că este soțul ei reîncarnat

O femeie s-a căsătorit cu un vițel despre care crede că este soțul ei reîncarnat. Bovina ar fi sărutat-o la fel cum o făcea și răposatul ei soț....

O femeie s-a căsătorit cu un vițel despre care crede că este soțul ei reîncarnat. Bovina ar fi sărutat-o la fel cum o făcea și răposatul ei soț.

Khim Hang, în vârstă de 76 de ani, care locuiește în provincia Kratie din Cambodgia, a fost impresionată de asemănările dintre vacă și soțul ei decedat.

Prima dată când a întâlnit animalul, Hang a spus că acesta i-a lins părul și gâtul, a sărutat-o, apoi a urmat-o la etaj.

Era exact ceea ce ar fi făcut soțul ei, care a murit cu un an înainte, iar asta a făcut-o să creadă că bovina este chiar soțul ei reîncarnat.

Hang a declarat pentru Reuters: „Cred că vițelul este soțul meu pentru că tot ceea ce face… este exact în același mod în care a făcut soțul meu când era în viață”.

Femeia s-a căsătorit cu vițelul la scurt timp după aceea, potrivit vecinilor.

Imaginile bizare arată cum femeia a condus vițelul în casa ei cu un singur etaj, înainte de a-i face baie și de a-l pregăti pentru culcare. I-a pus aceleași perne folosite anterior de răposatul ei soț Tol Khut.

Fiul doamnei Hang a declarat că putea „simți spiritul tatălui său în interiorul animalului” și s-a asigurat că acesta nu se îndepărtează niciodată prea mult de casa lor.

Femeia le-a interzis copiilor săi să vândă sau să maltrateze vițelul după ce aceasta moare, ordonându-le să aibă grijă de „tatăl” lor până când animalul va muri.

Chiar și după moarte, ea vrea ca ei să-l trateze cu respectul cu care ar trata un om și să organizeze o înmormântare tradițională.

Hang nu este prima persoană care se căsătorește cu un animal. O adolescentă dintr-un sat de pe coasta Indoneziei ar fi fost forțată să se căsătorească cu una în 2010.

O femeie divorțată s-a căsătorit cu câinele ei de companie Sheba în Split, Croația, în 2021, în cadrul unei slujbe speciale la care au participat 200 de binevoitori.

In this article