O femeie din Indonezia a fost înghițită cu totul de un piton de 6 metri

O femeie care a fost dată dispărută în Indonezia a fost găsită moartă, în burta unui piton lung de 6 metri. Farida, care avea 45 de ani și...

O femeie care a fost dată dispărută în Indonezia a fost găsită moartă, în burta unui piton lung de 6 metri.

Farida, care avea 45 de ani și era mamă a patru copii, a dispărut joi seară, în timp ce traversa o pădure ca să ajungă într-o piață din provincia Sulawesi ca să vândă mâncare.

Soțul ei, Noni, de 55 de ani, a dat alerta după ce a găsit lucrurile soției sale în pădure și a observat în apropiere un piton uriaș, care avea burta mărită, potrivit The Independent.

Se presupune că pitonul a prins-o de picior, s-a încolăcit în jurul ei și a sufocat-o, după care a înghițit-o.

Oamenii din sat alarmați de soțul femeii au prins pitonul și i-au tăiat burta, însă au găsit-o pe aceasta moartă.

Suardi Rosi, șeful satului Kalempang în care locuia familia, a povestit pentru presa locală că bărbatul și-a căutat soția în pădure și „i-a găsit bunurile, ceea ce l-a făcut să fie bănuitor”.

„Sătenii au cercetat apoi zona. Curând au văzut un piton cu o burtă mare. Oameni din alte sate au ajutat la prinderea pitonului. Cadavrul soției sale a fost găsit în stomacul șarpelui. Acum se pregătesc pentru înmormântare”, a spus Rosi.

Incidentele cu oameni uciși de pitoni sunt rare, dar nu neobișnuite în Indonezia, unde mai multe persoane au murit în împrejurări similare.

Anul trecut, un fermier din districtul Tinanggea din sud-estul Sulawesi a fost sofocat de un piton, iar oamenii au ucis reptila în timp ce încerca să-l înghită.

În 2022, o femeie din provincia Jambi a fost înghițită cu totul de un piton.

Jahrah, de 54 de ani, aduna cauciuc de pe o plantație când a dispărut.

Localnicii au găsit un șarpe cu burta umflată două zile mai târziu și au descoperit cadavrul femeii în interior.

In this article