O femeie din Ialoveni, bătută de propriul fiu

Un tânăr de 23 de ani din raionul Ialoveni a fost condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare cu suspendarea executării pedepsei pentru un termen de...

Un tânăr de 23 de ani din raionul Ialoveni a fost condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare cu suspendarea executării pedepsei pentru un termen de probă de 3 ani, după ce acum doi ani și-a bătut propria mamă din cauza că femeia a refuzat să scrie testamentul în care ar urma să-i lase casa.

Sentința a fost pronunțată joi, 7 martie, de magistrații Judecătoriei Hîncești, transmite breakingnews.md cu referire la deschide.md.

Potrivit materialelor dosarului, totul s-a produs în februarie 2022, când inculpatul, care la acel moment avea 21 de ani, împreună cu un prieten se afla acasă și servea băuturi alcoolice.

La un moment dat, acesta s-a apropiat de mama sa de 48 de ani și i-a spus să întocmească un testament în care să indice că după deces casa ar urma să treacă în proprietatea acestuia, însă femeia a refuzat.

Inculpatul a ieșit afară să fumeze, și prietenul i-ar fi spus că dacă femeia va rămâne invalid, atunci ea nu va avea altă soluție, decât să scrie testamentul.

Astfel, după ce au intrat în casă, individul i-a aplicat mamei sale multiple lovituri peste diferite părți ale corpului. În următoarele două zile situația s-a repetat, femeia fiind atacată de nenumărate ori. Doar la a treia zi ea a decis să apeleze la Poliție.

Fiind audiat, inculpatul și-a recunoscut vina și a cerut scuze de la mama sa, menționând că „s-a luat după capul prietenului”.

Sentinţa nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Chișinău, în termen de 15 zile.

In this article