O femeie a decedat după ce a fost lovită de o locomotivă

O femeie în vârstă de 58 de ani, a decedat azi dimineaţă, după ce pe calea ferată care trece paralel cu şoseaua Munceşti a fost lovită de o...

O femeie în vârstă de 58 de ani, a decedat azi dimineaţă, după ce pe calea ferată care trece paralel cu şoseaua Munceşti a fost lovită de o locomotivă, informează Poliţia.

Angajaţii Secţiei documentare accidente rutiere de comun cu ofiţerul de urmărire penală din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, imediat s-au deplasat la faţa locului, pentru documentare şi stabilirea tuturor circumstanţelor. Ajunşi la faţa locului poliţiştii au stabilit că locomotiva ce era condusă de maşinist în vârstă de 60 de ani, a tamponat o femeia ce se deplasa pe calea ferată nereuşind să evite impactul.

Medicii sosiţi la faţa locului au întreprins toate măsurile pentru ai acorda ajutorul medical necesar, dar în urma traumelor primite femeia a decedat.

Pe caz a fost dispusă iniţierea unui proces penal, forţele de ordine urmează să stabilească toate circumstanţele producerii accidentului feroviar.

In this article