O femeie din capitală trimisă pe banca acuzaților pentru omor intenționat

Procuratura municipiului Chișinău, Oficiul Centru informează că, a expediat în instanța de judecată cauza penală de învinuire a unei femei, în vârstă de 58 ani, originară din mun....

Procuratura municipiului Chișinău, Oficiul Centru informează că, a expediat în instanța de judecată cauza penală de învinuire a unei femei, în vârstă de 58 ani, originară din mun. Chișinău, pentru săvârșirea infracțiunii de omor intenționat (infracțiune prevăzută de art.145 alin.(1) din Codul penal).
Mai exact, femeia este acuzată că, în noaptea de 16 martie 2022, în timp ce se afla în bucătăria apartamentului său de pe str. Gheorghe Asachi din capitală, fiind în stare de ebrietate cu grad avansat, urmare a unui conflict apărut cu victima, care s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 41 ani, cu care locuia în același apartament, i-a aplicat acestuia din urmă o lovitură cu un cuțit de bucătărie în partea stângă a spatelui, în rezultatul căruia a survenit decesul victimei.
În procesul de audiere în calitate de învinuită, femeia vizată și-a recunoscut pe deplin vinovăția în săvârșirea infracțiunii incriminate.
Menționăm că, în privința învinuitei este aplicată măsura preventivă sub formă de arest preventiv, fiind deținută în Penitenciarul nr.13 Chișinău.
Notă:
Persoana acuzată de săvârșirea unei infracțiuni este prezumată nevinovată atâta timp cât vinovăția sa nu va fi constatată printr-o hotărâre judecătorească de condamnare definitivă.
In this article