O femeie din Capitală, arestată pentru comercializarea drogurilor

Polițiștii și procurorii au deconspirat activitatea unei femei din Capitală care vindea droguri. Aceasta este cercetată în stare de arest și riscă închisoare de până la 15 ani....

Polițiștii și procurorii au deconspirat activitatea unei femei din Capitală care vindea droguri. Aceasta este cercetată în stare de arest și riscă închisoare de până la 15 ani.

Potrivit Poliției Republicii Moldova, femeia în vârstă de 40 de ani procura droguri prin intermediul aplicației Telegram, după care le împacheta în doze mai mici și le vindea.

În timpul perchezițiilor la domiciliul acesteia, situat în sectorul Botanica al Capitalei, oamenii legii au depistat mai multe persoane consumatoare de droguri. De asemenea, au fost ridicate pachețele de tip zip-lock cu o substanță de culoare albă cristalină cu miros specific, folii de staniol cu depuneri de substanțe narcotice, aparate confecționate artizanal pentru consum de droguri și mijloace bănești provenite din vânzarea drogurilor.

Valoarea substanțelor narcotice ridicate constituie 10.000 de lei. Drogurile au fost ridicate și expediate la CTJ-EJ al IGP pentru efectuarea expertizelor.

Femeia este cercetată penal în stare de arest. Conform legislației penale, pentru fapta comisă, aceasta riscă pedeapsă cu închisoarea pentru un termen de la șapte la 15 ani.

In this article