O femeie din Brazilia i-a tăiat organul genital al soțului ei și l-a aruncat în toaletă

O braziliancă în vârstă de 34 de ani, care a descoperit că soţul său o înşela, i-a tăiat penisul, l-a aruncat în toaletă şi a tras apa, după...

O braziliancă în vârstă de 34 de ani, care a descoperit că soţul său o înşela, i-a tăiat penisul, l-a aruncat în toaletă şi a tras apa, după care s-a predat poliţiei, relatează Yahoo News.

Faptele s-au petrecut vineri, în oraşul Atibaia, din statul Sao Paulo, scrie Daily Star. După ce a obţinut dovada faptului că soţul său, în vârstă de 39 de ani, avea o relaţie sexuală cu o nepoată în vârstă de 15 ani, femeia şi-a făcut un plan sângeros, transmite breakingnews.md cu referire la digi24.ro.

Potrivit cotidianului britanic, tânăra şi-a legat soţul de pat, sub pretextul că vrea să întrețină relații sexuale cu el. Înarmată cu o lamă de ras, ea i-a tăiat apoi organul sexual, l-a fotografiat, l-a aruncat în WC şi a tras apa.

După aceea, tânăra s-a dus la cea mai apropiată secție de poliţie, împreună cu fratele său, pentru a-şi mărturisi fapta. În timpul arestului preventiv, poliţiştii au întrebat-o pe femeie de ce a tras apa după ce a aruncat penisul soţului său în toaletă. Ea a răspuns că a auzit că este posibil ca penisul să fie cusut la loc şi a vrut să se asigure că nu se va întâmpla acest lucru.

Un echipaj de poliție a fost trimis la locuința cuplului şi l-a găsit pe soţul femeii în viaţă, însă cu răni grave. Ulterior, bărbatul a fost internat.

În cazul în care va supravieţui, bărbatul va avea de înfruntat justiţia. Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili dacă ceea ce a declarat femeia este adevărat.

In this article