O familie de opt persoane, printre care cinci copii, a fost găsită ucisă într-o casă din SUA

O familie compusă din trei adulți și cinci copii a fost găsită împușcată într-o casă din statul american Utah, informează CNN. Polițiștii au descoperit trupurile după ce au...

O familie compusă din trei adulți și cinci copii a fost găsită împușcată într-o casă din statul american Utah, informează CNN.

Polițiștii au descoperit trupurile după ce au răspuns la o sesizare și s-au prezentat la locuința din Enoch City. Toate cadavrele au fost găsite în interiorul locuinței, potrivit autorităților locale.

Poliția a deschis o anchetă, însă autoritățile locale nu cred că există vreun pericol pentru public, subliniind că nu există suspecți în libertate. Victimele erau membri cunoscuți ai comunității locale.

Încă nu se știe când au murit membrii familiei sau ce a provocat împușcăturile. Totodată, nu au fost făcute publice legăturile de rudenie între victime.

Anchetatorii din Comitatul Iron, Enoch City și Cedar City lucrează împreună pentru elucidarea cazului. În același timp, nu se știe cine este persoana care a sunat la poliție și a cerut verificarea locuinței sau de ce a făcut acest lucru.

In this article