O familie cu 10 copii a rămas fără casă. Igor Dodon: Îndemn oamenii care doresc să facă o faptă bună să contribuie cu un suport

Familia Bejenaru din orașul Drochia trece prin momente grele. Recent, un incendiu le-a mistuit casa pe care tocmai o construise. Despre acest caz președintele țării a scris pe...

Familia Bejenaru din orașul Drochia trece prin momente grele. Recent, un incendiu le-a mistuit casa pe care tocmai o construise. Despre acest caz președintele țării a scris pe Facebook.

“Se întâmplă deja pentru a doua oară. Acum 13 ani, soții Bejenaru au trăit o asemenea nenorocire, când casa veche le-a ars din temelie. Lucrările de construcție a casei noi au început în 2008, iar în primăvara anului curent au fost finalizate.

Andrei și Ecaterina Bejenaru cresc cu mult drag 9 copii cu vârsta cuprinsă între 1 și 20 de ani și sunt în așteptarea celui de-al 10-lea copil. Andrei lucrează tractorist la o întreprindere agricolă din localitate, iar Elena este casnică”, a relatat președintele.

Igor Dodon a decis să vină în ajutorul acestei familii numeroase și a inițiat o campanie de colectare de fonduri pentru renovarea locuinței lor.

Oamenii care doresc să contribuie cu un suport financiar pentru familia Bejenaru pot să doneze bani la următorul cont bancar:

Date bancare:

Bejenaru Andrei

c/f 0973009128010,

IBAN: MD30AG000000022591158422,

AGRNMD2X

In this article