O copilă de doar 2 ani, dispărută de acasă, a fost găsită de polițiști după o noapte întreagă de căutări

În noaptea de 13 mai, în jurul orei 00:30, angajații Inspectoratului de Poliție Călărași au fost anunțați despre dispariția unei minore, în vârstă de doar 2 ani. Deplasându-se...

În noaptea de 13 mai, în jurul orei 00:30, angajații Inspectoratului de Poliție Călărași au fost anunțați despre dispariția unei minore, în vârstă de doar 2 ani.

Deplasându-se la domiciliul părinților, polițiștii au stabilit că mama copilului a lăsat fetița împreună cu frățiorul de 4 ani în supravegherea buneilor, iar ea a plecat la lucru în câmp. Întrebată de oamenii legii, mama copiilor a spus că s-a întors acasă spre seară, unde a consumat alcool cu o vecină, iar la ora de culcare a observat că unul din copii lipsește. Buneii, de asemenea au fost depistați de polițiști în stare de ebrietate.

Acțiunile de căutare au durat toată noaptea, angajații poliției mobilizându-se de comun cu localnicii și autoritățile publice locale.

Toată noaptea, angajații poliției peste 20 de angajați ai Inspectoratului General al Poliției, ajutați de localnici și angajați ai primăriei au căutat copila.

Abia dimineață, în jurul orei 08.00 fetița a fost găsită, într-o fâșie forestieră la o distanță de peste un kilometru de la casă părintească. Copila, careva traume vizibile nu avea, dar totuși a fost transportată urgent la Spitalul raional din Călărași, pentru îngrijiri medicale. Autoritatea tutelară locală împreună cu angajații Inspectoratului național de securitate publică vor întreprinde măsurile necesare pentru a asigura protecția copilului.

La moment oamenii legii investighează cazul.

Inspectoratul General al Poliției vine cu un apel către părinți să-și supravegheze în permanență copiii. Aceștia sunt viitorul nostru, iar părinții sunt cei care trebuie să le ofere protecție, educație, susținere și dragoste. Sunt atât de mici și nevinovați, pentru a le distruge copilărie și a le marca negativ viitorul.

In this article