O badantă moldoveancă din Italia a furat banii și bijuteriile bătrânei

O femeie moldoveancă, în vârstă de 33 de ani, a fost denunțată de carabinierii din Cannara, regiunea Umbria, după ce a furat bani și bijuterii în valoare de...

O femeie moldoveancă, în vârstă de 33 de ani, a fost denunțată de carabinierii din Cannara, regiunea Umbria, după ce a furat bani și bijuterii în valoare de 2.000 de euro din locuința unei bătrâne pentru care lucra ca badantă, informează Perugia Today.

Incidentul a fost adus în atenția autorităților acum câteva luni, când pensionara a reclamat dispariția bunurilor personale și a bănuit că fosta ei îngrijitoare ar fi responsabilă.

Conform declarațiilor, femeia moldoveancă a reușit să câștige încrederea bătrânei, descoperind astfel unde aceasta își păstra obiectele de valoare și sumele de bani.

La un moment dat, badanta a dispărut brusc de la locul de muncă, iar bătrâna a observat că odată cu ea au dispărut și bijuteriile sale, plus o sumă de bani pe care o avea în casă.

Investigațiile inițiale au scos la iveală că badanta între timp se întorsese în Moldova.

Cu toate acestea, la revenirea ei în Italia, forțele de ordine au reușit să o identifice în Gorizia, regiunea Friuli-Venezia Giulia și să procedeze la punerea sub acuzare pentru furt din locuință.

Denunțul a fost înregistrat la Parchetul din Spoleto, iar femeia este cercetată în stare de libertate, continuându-se investigațiile pentru clarificarea întregului caz și recuperarea prejudiciului cauzat bătrânei.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article