Nuntă cu final tragic: Autocarul cu oaspeți s-a răsturnat. Șase oameni au murit

Un autocar plin cu nuntași a fost lovit de un camion care transporta tone de nisip pentru construcții. Cel puțin șase morți și 43 de răniți au rezultat...

Un autocar plin cu nuntași a fost lovit de un camion care transporta tone de nisip pentru construcții. Cel puțin șase morți și 43 de răniți au rezultat în urma impactului devastator.

O nuntă s-a transformat într-o tragedie după ce un autobuz plin de invitați s-a ciocnit de un camion care conținea câteva tone de nisip, transmite presa turcă, transmite breakingnews.md cu referire la aloiasi.ro.

Tragedia a survenit după ce camionul de construcții a virat pe autostradă și a intrat în coliziune frontală cu autocarul, ucigând șase persoane, inclusiv un ofițer de poliție.

Accidentul șocant a avut loc în jurul orei 5 dimineața în cartierul Honaz din Denizli, Turcia, după ce un camion uriaș intrase pe contrasens.

S-a izbit direct în autocarul care transporta grupul care se îndrepta către o nuntă, ucigând cinci persoane pe loc, în timp ce altul a murit la scurt timp după.

Una dintre victime a fost numită de presa turcă drept ofițerul de poliție Birol Kucuk, informează Daily Star.

Restul persoanelor de la bordul autocarului  au fost transportați la spital, starea celor 43 de victime fiind necunoscută până la această oră.

In this article