„Noi, însă, vom continua să lucrăm pentru oameni, vom repara drumurile de care se vor bucura toți cetățenii”, a declarat Burduja

Deputatul PSRM, Petru Burduja, susține că Blocul ACUM a înaintat, astăzi, moțiunea simplă asupra activității ministrului Economiei și Infrastructurii, deoarece opoziția este deranjată de faptul că actuala guvernare...

Deputatul PSRM, Petru Burduja, susține că Blocul ACUM a înaintat, astăzi, moțiunea simplă asupra activității ministrului Economiei și Infrastructurii, deoarece opoziția este deranjată de faptul că actuala guvernare face drumurile bune pentru toți, în timp ce Guvernul Sandu a stopat repararea drumurilor. Potrivit deputatului, argumentele invocate în proiectul moțiunii sunt de-a dreptul aberante și au fost combătute anterior de către experții economici, care le-au recomandat acestor deputați să citească bine legea, transmite Breaking News.

„Autorilor moțiunii simple ar trebui să le fie rușine pentru că Guvernul lor condus de Maia Sandu a stopat reparația drumurilor în țară, iar actualul guvern, implicit ministrul Economiei, Anatol Usatîi, au lansat un program ambițios ”Drumuri bune pentru toți”, care prevede reparația drumurilor în fiecare localitate”, a declarat deputatul.

Burduja a mai amintit că, după o pauză de câțiva ani, vor fi reparate și sute de kilometri de drumuri naționale, inclusiv o porțiune din centura Capitalei. În opinia deputatului PSRM, opoziția vrea să pună bețe în roate, ”ca să fim ca și Guvernul Sandu, care a stopat reparația drumurilor”.

„Noi, însă, vom continua să lucrăm pentru oameni, vom repara drumurile de care se vor bucura toți cetățenii. Nu se vor bucura de aceste drumuri reparate doar cei din opoziție, chiar dacă și ei vor merge pe drumuri bune”, a declarat Burduja.

 

In this article