Noi încăperi și edificii din proprietatea municipalității, gata pentru închiriere

Primăria Capitalei dă în chirie mai multe încăperi cu destinații nelocative aflate în proprietatea municipiului Chișinău. O nouă licitație transparentă în acest sens va fi organizată în data...

Primăria Capitalei dă în chirie mai multe încăperi cu destinații nelocative aflate în proprietatea municipiului Chișinău. O nouă licitație transparentă în acest sens va fi organizată în data de 14 decembrie, la ora 10.00, în sala de ședințe a Preturii sectorului Centru.

Anunțul a fost făcut de primarul general Ion Ceban, care susține că la concurs sunt expuse spre locațiune încăperi și spații de pe 12 adrese.

”În urma licitației, încăperile vor fi oferite în chirie pentru o perioadă de 5-7 ani cu amplasare: subsol, parter, etaj, precum și clădiri separate, fără dreptul de privatizare. Loturile prevăzute pentru licitație au suprafețe cuprinse între 7,9 m² și 327 m², iar prețul inițial variază între 350 lei și 500 000 lei, cuantumul inițial al chiriei anuale”, a precizat Ion Ceban.

La licitație pot participa persoane fizice și juridice din Republica Moldova, dar și investitori străini. Cei interesați urmează să prezinte, nu mai târziu de 24 de ore până la desfășurarea licitației, organizatorului – Agenția „Capitalimobil” SRL, următoarele acte: cererea în forma stabilită, în cazul firmelor și companiilor extrasul din Registrul de Stat al persoanelor juridice și al întreprinzătorilor individuali, procura, în cazul participării prin reprezentant, copia actului de identitate și documentul bancar ce confirmă achitarea acontului în mărime de 10 la sută din prețul inițial și a taxei de participare.

In this article