Noi acuzații grave împotriva lui Sean „P. Diddy” Combs: viol, agresiune sexuală și abuz asupra minorilor

Sean „P. Diddy” Combs se confruntă cu acuzații de viol și agresiune sexuală în șase noi procese, inclusiv acuzații de molestare a minorilor, potrivit Rolling Stone. Aceste procese...

Sean „P. Diddy” Combs se confruntă cu acuzații de viol și agresiune sexuală în șase noi procese, inclusiv acuzații de molestare a minorilor, potrivit Rolling Stone. Aceste procese fac parte dintr-un val masiv de plângeri legale depuse împotriva rapperului, care a fost arestat în septembrie sub acuzații federale de abuz sexual, relatează The Guardian.

Procesele, depuse în Manhattan de către victime anonime identificate ca Jane Does și John Does, acoperă incidente ce datează din 1995 până în 2021. Unul dintre reclamanți, un bărbat care locuiește în Carolina de Nord, susține că a fost agresat sexual de „Diddy” la vârsta de 16 ani, la o petrecere „White Party” din Long Island, în 1998. Alte acuzații includ agresiuni sexuale și amenințări cu arma.

În total, peste 100 de acuzații de viol și agresiune sexuală au fost formulate împotriva lui Sean „P. Diddy” Combs, avocatul Tony Buzbee afirmând că zeci de victime sunt implicate în procese împotriva acestuia. Deși „Diddy” a pledat nevinovat la toate acuzațiile și i s-a refuzat eliberarea pe cauțiune, procesul va avea loc în mai 2025. Echipa sa de avocați susține că acuzațiile sunt doar tentative de a obține publicitate, exprimându-și încrederea că adevărul va ieși la iveală în instanță.

Scandalul a atras reacții din partea mai multor celebrități, printre care 50 Cent, care a evitat petrecerile „White Party” din cauza inconfortului pe care îl simțea, și Eminem, care a sugerat în versurile sale comportamentul neadecvat al lui „Diddy”.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article