Noi acțiuni artistice în cadrul proiectului „Dialog social cu chișinăuienii”

Cea de-a III-a ediție a proiectului „Dialog social cu chișinăuienii” continuă cu mai multe programe artistice organizate în Capitală. Profesorii și elevii Școlii de Arte „Valeriu Poleakov” din...

Cea de-a III-a ediție a proiectului „Dialog social cu chișinăuienii” continuă cu mai multe programe artistice organizate în Capitală. Profesorii și elevii Școlii de Arte „Valeriu Poleakov” din Chișinău au prezentat, weekendul trecut, un concert variat de muzică instrumentală, vocală, teatru și dans.

Evenimentul a avut loc în Scuarul Complexul Memorial „Feciorilor Patriei – Sfântă Amintire”, acolo unde a fost amenajată și o expoziție de pictură ce a cuprins lucrări ale elevilor instituției. A fost organizat și un Plein-air, care le-a oferit posibilitatea micilor spectatori să își expună propriile idei pe foi.

Menționăm că proiectul „Dialog social cu chișinăuienii” are drept scop atragerea și valorificarea celor mai talentaţi tineri din școlile de artă și muzică din municipiul Chișinău.

Activitățile în cadrul proiectului vor avea loc și în weekendul ce vine în Parcul Sarmizegetusa și la Școala de Muzică „Eugen Doga”, iar pe 10 iunie vor fi desfășurate două activități în Parcul „Alunelul” și în preajma Arcului de Triumf.

In this article