Nemerenco, pusă la punct de Chicu: Deciziile sale au distrus sistemul medical, timp de şase luni, cât a deţinut fotoliul de ministru, nu s-a procurat nimic

Situaţia dificilă din sistemul medical se datorează şi unor exponenți ai opoziției, care au fost la cârma Ministerului Sănătății până în toamna anului trecut. Premierul Ion Chicu a...

Situaţia dificilă din sistemul medical se datorează şi unor exponenți ai opoziției, care au fost la cârma Ministerului Sănătății până în toamna anului trecut. Premierul Ion Chicu a făcut trimitere direct la Ala Nemerenco, persoană foarte activă pe rețelele de socializare, dar care a admis mai multe nereguli în domeniul pe care îl gestiona, transmite Breaking News.

„Foarte vocală este o doamnă, care în vară a condus sistemul medical. Deciziile sale au distrus sistemul medical, timp de şase luni, cât a deţinut fotoliul de ministru, nu s-a procurat nimic. Dacă stimata doamnă nu sabota procurarea a 170 ambulanțe noi, astăzi era să avem cu 170 de ambulanțe noi mai mult. Spun asta nu pentru a acuza, ci pentru a conștientiza că sistemul medical trebuie reformat, readus în lista priorităților. Nu este suficient de făcut live-uri glamuroase că starea spitalelor este precară”, a declarat Ion Chicu.

Tot astăzi, premierul a mai declarat că pacienţii cu forme uşoară de COVID-19 ar putea fi trataţi la domiciliu, pentru a scădea presiunea asupra medicilor din spitale.

 

 

In this article