Necesitatea celor 100 de autobuze. Ceban: Locuitorii de la Schinoasa au mers câte 3 km pentru a ajunge la stație, după ce azi 2 linii de microbuze nu au ieșit pe rută

Lipsa transportului public afectează direct cetățenii capitalei. Cel puțin asta situația creată în această dimineață, după ce microbuzele de pe ruta 108 și 178 nu au ieșit pe...

Lipsa transportului public afectează direct cetățenii capitalei. Cel puțin asta situația creată în această dimineață, după ce microbuzele de pe ruta 108 și 178 nu au ieșit pe linie. 

Primarul general Ion Ceban spune că din acest motiv, chișinăuienii au nevoie ca municipalitatea să cumpere cele 100 de autobuze. „Cunoaștem problema oamenilor de la Schinoasa, care în această dimineață au fost nevoiți să meargă și câte 3 km pentru a ajunge la stațiile de așteptare din str. Grenoble sau Miorița. Asta, deoarece 2 rute de microbuz 108 și 178 nu au ieșit la linie.

Ne cerem scuze de la cetățeni pentru situația creată. Căutăm soluții urgente, pentru a rezolva această problemă. Tocmai din acest motiv avem nevoie de cele 100 de autobuze, care trebuie să apară pe străzile din municipiul Chișinău, cât de curând posibil”, se arată într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Ceban mai spune că oamenii nu trebuie să sufere din cauza incompetenței și indiferenței unor persoane, care au grijă doar de buzunarul propriu.

Consiliul Municipal Chișinău urmează să decidă procurarea a 100 de autobuze noi pentru reînnoirea Parcului de Autobuze din capitală. Un proiect în acest sens a fost propus de către primarul general Ion Ceban la începutul ședinței CMC de săptămâna trecută.

In this article