Natalia Parasca și Partidul “Renaștere” anunță angajamentul pentru dezvoltare și securitate socială în Moldova

Natalia Parasca, Președintele Partidului “Renaștere,” a lansat un apel către locuitorii Moldovei, evidențiind angajamentul echipei sale în vederea dezvoltării infrastructurii și securității sociale în țară, cu ocazia alegerilor...

Natalia Parasca, Președintele Partidului “Renaștere,” a lansat un apel către locuitorii Moldovei, evidențiind angajamentul echipei sale în vederea dezvoltării infrastructurii și securității sociale în țară, cu ocazia alegerilor locale generale care vor avea loc pe 5 noiembrie.

“Am demonstrat în repetate rânduri, prin fapte, că sloganele și propunerile noastre nu sunt un sunet gol. “Renaștere” înseamnă acțiune, schimbare, dezvoltare”, susține Parasca.

Ea subliniază că cu sprijinul locuitorilor, echipa partidului va reuși să pună în aplicare programul său de dezvoltare a infrastructurii și proiecte de securitate socială.

“Echipa partidului este compusă din profesioniști competenți, onești și responsabili, care au cunoștințele și experiența necesare pentru a transforma orașele și satele din Moldova în locuri moderne și confortabile pentru a munci și a trăi”, a subliniat Natalia.

În contextul alegerilor locale din 5 noiembrie, Natalia Parasca îndeamnă locuitorii Moldovei să-și exercite dreptul de vot și să aleagă Partidul “Renaștere” pentru a aduce schimbări pozitive în comunitățile lor. 

 

In this article