Natalia Gavrilița și candidații ei, somați public să se prezinte la Parlament, pentru audieri

Natalia Gavrilița, candidatul desemnat de Maia Sandu să formeze echipa noului Guvern, este somată să se prezinte la sediul Parlamentului împreună cu miniștrii propuși, pentru audieri în cadrul...

Natalia Gavrilița, candidatul desemnat de Maia Sandu să formeze echipa noului Guvern, este somată să se prezinte la sediul Parlamentului împreună cu miniștrii propuși, pentru audieri în cadrul Comisiei juridice, numiri și imunități, informează breakingnews.md cu referire la  Telegraph.md

Audierile vor începe la ora 09:00, în incinta sediului Parlamentului Republicii Moldova, sala Europa, a anunțat Vasile Bolea, președintele Comisiei juridice, numiri și imunități.

”Anunț public. La data de 11 februarie 2021, ora 9.00, în incinta sediului Parlamentului Republicii Moldova, sala Europa, va avea loc ședință Comisiei juridice, numiri și imunități unde se va examina demersul doamnei Natalia Gavrilița, candidat la funcția de Prim-ministru al Republicii Moldova și proiectul hotărârii pentru aprobarea programului de activitate al Guvernului și acordarea votului de încredere Guvernului. Cu această ocazie invităm pe doamna Natalia Gavrilița și membrii echipei nominalizați pentru funcțiile de miniștri să se prezinte la această ședință”, a transmis Bolea.

Amintim că Natalia Gavrilița a fost avertizată ieri să prezinte Parlamentului și toate actele necesare pentru examinarea candidaturilor.

In this article