Natalia Barbu nu s-a calificat în finala concursului Eurovision

Republica Moldova nu s-a calificat în finala concursului de muzică Eurovision. Natalia Barbu nu a reușit să impresioneze publicul cu piesa „In The Middle”.  Rezultatul semifinalei a fost...

Republica Moldova nu s-a calificat în finala concursului de muzică Eurovision. Natalia Barbu nu a reușit să impresioneze publicul cu piesa „In The Middle”. 

Rezultatul semifinalei a fost stabilit prin televoting. Acesta a avut loc în timpul transmisiunii în direct a concursului. În această semifinală au votat cele 15 țări participante, precum și Suedia, Germania și Regatul Unit.

Țările care s-au calificat în finală sunt Serbia, Portugalia, Slovenia, Ucraina, Lituania, Finlanda, Cipru, Croația, Irlanda și Luxemburg. Eurovision 2024 se desfășoară la Malmö, Suedia. Prima semifinală a avut loc ieri seară 7 mai, iar cea de-a doua semifinală se va desfășura pe 9 mai. Țara câștigătoare va fi desemnată în cadrul finalei de pe data de 11 mai.

Natalia Barbu ne-a reprezentat țara la Eurovision pentru a doua oară. Prestația din anul 2007 cu piesa „Fight”a clasat-o pe locul 10.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article