Năstase, tratat de colegii din PAS drept candidat fără șanse la alegerile prezidențiale

Liderul PPDA, Andrei Năstase, este tratat de colegii din PAS drept candidat fără şanse la alegerile prezidenţiale din 2020. Acesta este trecut în categoria „şi restul”, după preşedintele...

Liderul PPDA, Andrei Năstase, este tratat de colegii din PAS drept candidat fără şanse la alegerile prezidenţiale din 2020. Acesta este trecut în categoria „şi restul”, după preşedintele Igor Dodon şi Maia Sandu, transmite Breaking News.

„Din ceea ce văd eu, în top este Igor Dodon, Maia Sandu şi restul, care mai sunt în preferințele electoratului”, a declarat vicepreședintele PAS, Igor Grosu, în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune N4.

Igor Grosu le-a reamintit celor de la PPDA, care îi cer Maiei Sandu să-l sprijine pe Andrei Năstase la prezidențiale, că PAS l-a sprijinit de două ori pe Năstase, la alegerile locale.

„Nu ştiu de ce se uită că noi i-am oferit de două ori suportul la alegerile locale, în Capitală şi nici nu am pus problema să nu o facem. Deşi, noi am fi putut, ţinând cont de faptul că sunt două tururi, să mergem şi noi cu un candidat, să-l promovăm, să-l testăm. Am zis, însă, că e de bon ton să-l susținem pe Andrei Năstase”, a declarat Igor Grosu.

 

 

In this article