Năstase o acuză pe Sandu: În 2016 a pierdut poporul Republicii Moldova

Liderul PPDA, Andrei Năstase, îi bate obrazul colegei sale din PAS, Maia Sandu, pentru eşecul la alegerile prezidenţiale din 2016. În opinia lui Năstase, în urma eşecului...

Liderul PPDA, Andrei Năstase, îi bate obrazul colegei sale din PAS, Maia Sandu, pentru eşecul la alegerile prezidenţiale din 2016. În opinia lui Năstase, în urma eşecului Maiei Sandu a avut de pierdut poporul Republicii Moldova.

„În 2016, m-am retras din cursa prezidenţială pentru a maximiza şansele candidatului pro-european. Nu s-a câştigat Preşedinţia, a pierdut poporul Republicii Moldova. Eu sunt cel care a demonstrat cu modestie o consecvenţă principială de care avem atât de mare nevoie şi în acest an”, a declarat Andrei Năstase, într-un interviu pentru portalul curentul.md.

În acelaşi interviu, liderul PPDA s-a referit şi la ultimele sondaje de opinie, la care face trimitere PAS şi pe care le consideră drept instrument de manipulare publică

„Sondajele sunt cel mai puternic instrument de manipulare publică. Cât de real poate fi un sondaj în care Şor se bucură de mai mare încredere decât mine? Este o mostră incredibilă de manipulare publică”, mai spune Andrei Năstase.

In this article