Năstase furios pe Popșoi că acesta atribuie doar Maiei Sandu toate meritele fostului Guvern

Fruntaşii PAS îi atribuie exclusiv Maiei Sandu unele performanţe ale fostului Guvern, făcându-se a uita că din această garnitură guvernamentală făceau parte şi exponenţi ai PPDA sau PSRM,...

Fruntaşii PAS îi atribuie exclusiv Maiei Sandu unele performanţe ale fostului Guvern, făcându-se a uita că din această garnitură guvernamentală făceau parte şi exponenţi ai PPDA sau PSRM, formaţiuni aflate în coaliţie cu Partidul Acţiune şi Solidaritate.

Astfel, vicepreşedintele PAS, Mihai Popşoi, a scris pe Facebook că atragerea finanţării externe este doar meritul şefei sale de partid, Maia Sandu.

“În doar câteva luni, liderul PAS, Maia Sandu, a atras finanțare externă (preponderent granturi) în valoare de 2.12 miliarde de lei pentru salarii, pensii și infrastructură”, a postat Mihai Popşoi.

Anterior, liderul PPDA, Andrei Năstase, a declarat că demiterea fostului Cabinet de Miniştri, din cauza poziţiei rigide a Maiei Sandu privind Legea Procuraturii, nu a fost agreată de partenerii externi ai Republicii Moldova.

„O spun cu toată responsabilitatea. Partenerii noști externi nu au acceptat actul de asumare ca modalitate de rezolvare a problemei. Asta din discuțiile cu ei, nu știu din alte părți. Din discuțiile cu ei am găsit multă dezamăgire”, a declarat Andrei Năstase, în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune N4.

In this article