Năstase, cu referire la Sandu: CC prin hotărârea ei fermă ne-a făcut câștigători pe toți. Este foarte posibil ca unii dintre noi să nu înțeleagă

“Toți trebuie să fim egali în fața legii, indiferent cum ne numim sau ce funcție vremelnică ocupăm în stat”. Cu acest mesaj a venit președintele Platformei DA, Andrei...

“Toți trebuie să fim egali în fața legii, indiferent cum ne numim sau ce funcție vremelnică ocupăm în stat”. Cu acest mesaj a venit președintele Platformei DA, Andrei Năstase, după ce șefa statului, Maia Sandu, a declarat că nu va respecta decizia Curții Constituționale (CC).

“Cine gândește azi că pentru a trăi mai bine este suficient să îi înlocuim doar pe ai lor cu ai noștri (…) se află într-o temporară dar gravă eroare. Repet, într-o gravă eroare”, a mai declarat Andrei Năstase într-un live, pe Facebook.

Totodată, fostul partener de coaliție al Maiei Sandu a declarat că în ziua de 23 februarie, CC a apărat statul de drept Republica Moldova.

“CC, în frunte cu Domnica Manole, a apărat Legea și a demonstrat întregii lumi civilizate că pe aceste pământuri începe să se nască statul de drept, de care este nevoie pentru evoluția noastră viitoare (…) CC prin hotărârea ei fermă ne-a făcut câștigători pe toți. Este foarte posibil ca unii dintre noi să nu înțeleagă”, a mai spus Năstase.

Liderul Platformei DA a reiterat că formațiunea sa este gata să își sume guvernarea și a chemat partidele pro-europene la dialog.

In this article