Nagacevschi, la vama Leușeni, către Spînu: TIR-urile stau în cozi de 10 km. L-aș pune să domine în fundul coloanei și să aștepte de la 3 la 8 zile, să nu mai treacă prin coridor verde

Rânduri kilometrice la vama Leușeni. Cel puțin asta scrie viceprimarul Fadei Nagacevchi, care spune că TIR-urile stau într-o coadă de 10 kilometri. „Nimeni nu se preocupă de acești...

Rânduri kilometrice la vama Leușeni. Cel puțin asta scrie viceprimarul Fadei Nagacevchi, care spune că TIR-urile stau într-o coadă de 10 kilometri.

„Nimeni nu se preocupă de acești oameni că nu au apă și unde merg la wc. Dacă aș avea posibilitatea, pe cel care este direct responsabil și a trecut recent vama prin coridorul verde l-aș pune să domine în fundul coloanei și să aștepte de la 3 la 8 zile, cum așteaptă acești oameni.

Un echipaj de poliție redirecționează șoferii care merg spre vama Leușeni prin localitatea din preajmă unde te pomenești pe un drum care este departe de a fi „sat European”. Aveți curajul să ieșiți la oameni!”, a declarat Nagacevschi.

Anterior, autoritățile centrale spuneau că rândurile sunt formate din cauza acestor cozi sunt reprezentații vămii din România.

In this article