Un băiat de 13 ani, originar din Moldova, a murit după ce a căzut de la etajul nouă al unui bloc

Un băiat de 13 ani, originar din Republica Moldova, a murit, luni seară, după ce a căzut de la etajul nouă al unui bloc din localitatea ieşeană Ciurea....

Un băiat de 13 ani, originar din Republica Moldova, a murit, luni seară, după ce a căzut de la etajul nouă al unui bloc din localitatea ieşeană Ciurea. Mama copilului afirmă că acesta a rămas singur în apartament pentru scurt timp.

Băiatul locuia împreună cu mama şi fratele său într-un apartament închiriat în blocul respectiv.

Mama le-a spus medicilor că băiatul rămăsese singur în casă, ea lipsind câteva minute, întrucât l-a condus pe celălalt copil până la lift. La locul incidentului s-a deplasat un echipaj SMURD, dar copilul nu a mai putut fi salvat.

”Adolescentul a căzut de la etajul nouă. Era în stop cardiorespirator, cu multiple fracturi. S-au efectuat manevre de resuscitare, din păcate însă fără rezultat. A fost declarat decesul”, a declarat medicul-şef UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu.

Nu se cunosc deocamdată împrejurările în care a căzut copilul. Poliţiştii ieşeni au declanşat cercetări în acest caz, fiind dispusă necropsia medico-legală.

In this article