Monica Babuc nu crede în motivul invocat de deputații PDM, care au părăsit partidul

Deputații, care au părăsit PDM, niciodată n-au fost contra unei coaliții cu Partidul Socialiștilor. Declarația a fost făcută de Monica Babuc, la N4. Democrata mai spune că motivul...

Deputații, care au părăsit PDM, niciodată n-au fost contra unei coaliții cu Partidul Socialiștilor. Declarația a fost făcută de Monica Babuc, la N4. Democrata mai spune că motivul invocat de cei de la PRO Moldova, precum că se pleacă din cauza coalizării cu PSRM, nu ține.

„Dacă ne referim la cei care conduc PRO Moldova, mă refer la Candu, nu am văzut niciodată să fie reticent ideii unei coaliții cu socialiștii, deloc. Din câte cunosc, a avut și convorbiri tet-a-tet cu Igor Dodon, spre deosebire de mulți din noi, și telefonic și așa au discutat”, a explicat Babuc.

În cadrul aceleași emisiuni, Monica Babuc a spus că potrivit unor surse, deputați care au părăsit PDM au primit până la jumătate de milion de euro.

„Se spune de 250 de mii, 350 de mii de euro. Astăzi eu vin de la Edineț, exact de la întâlnirea cu organizația noastră de partid, unde a candidat în circumscripție unul din foștii noștri colegi, care a plecat recent. Acolo ni s-a spus, de exemplu, despre o sumă de 500 de mii de euro”, a spus Monica Babuc.

In this article