Moldoveanul care ar fi violat și omorât cu sânge rece o minoră de 14 ani din Ucraina, și-a primit sentința

Individul a fost condamnat a detenție pe viață pentru că ar fi asfixiat mai întâi victima după care ar fi înjunghiat-o în regiunea gâtului și feței. Totul s-ar...

Individul a fost condamnat a detenție pe viață pentru că ar fi asfixiat mai întâi victima după care ar fi înjunghiat-o în regiunea gâtului și feței.

Totul s-ar fi întâmplat în seara de 14 septembrie a anului 2019. Atunci, o minoră de 14 ani a dispărut din satul Dolgaya Balka din Ucraina. Potrivit presei locale, a căuta fata dispărută, a fost creat un sediu operațional, care includea nu doar ofițeri locali de aplicare a legii, ci și agenți din orașele învecinate. Din păcate, după 20 de zile de căutări, cadavrul copilei a fost depistat în trestia de la marginea unui lac din apropiere.

Atunci, un cetățean al Republicii Moldova, în vârstă de 39 de ani, care fusese anterior condamnat pentru jaf, a fost reținut fiind bănuit de comiterea crimei.
Totodată, au fost stabilite mai multe detalii cu privire la circumstanțele celor întâmplate.

În acea zi, minora ar fi ajuns în orașul Kosteantînivka cu un taxi. Prin urmare, procurorii ucraineni a dovedit în instanță că, la 14 septembrie 2019, la ora 00:30, individul a întâlnit copila, la o stație de transport public din orașul Kosteantînivka.

După o scurtă conversație, bărbatul ar fi dus-o pe minoră într-un loc pustiu, unde ar fi întreținut relații sexuale cu ea. Fiindu-i frică, că victima va raporta acțiunilor sale ilegale poliției, conaționalul nostru, ar fi început să o asfixieze pe victimă cu mâinile, iar când ea și-ar fi pierdut cunoștința, acesta i-ar fi aplicat cu un cuțit două plăgi în regiunea gâtului și o plagă în regiunea feței. Acestea s-au dovedit a fi fatale. Minora a decedat pe loc.

Pentru a ascunde urmele crimei odioase, bărbatul de 39 de ani ar fi târât cadavrul fetei până în stuful de la marginea iazului după care l-ar fi acoperit cu câteva crengi. Ulterior acesta ar fi fugit de la locul faptei.

În urma unei acuzații publice, susținute în instanță de Parchetul districtului Kosteantînivka, bărbatul a fost găsit vinovat de infracțiune de vătămare corporală gravă și crimă premeditată comisă pentru a ascunde o altă infracțiune.

Instanța a fost de acord cu argumentele necondiționate ale parchetului și l-a condamnat pe moldovean la închisoare pe viață.

In this article