Moldovean cu un document fals, prins la frontieră

Un moldovean este cercetat de polițiștii români după ce a fost prins la frontieră cu o carte de identitate falsă. Bărbatul a ascuns documentul într-o cutie de metal....

Un moldovean este cercetat de polițiștii români după ce a fost prins la frontieră cu o carte de identitate falsă. Bărbatul a ascuns documentul într-o cutie de metal.

Incidentul s-a produs ieri, 5 octombrie, la punctul de trecere Stânca, pe sensul de ieșire din România. Bărbatul se afla în calitate de pasager al unui microbuz înmatriculat în Republica Moldova, ce efectua o cursă ocazională Germania-Republica Moldova.

În urma unui control amănunțit, în bagajul moldoveanului s-a găsit o cutie de metal, iar în interiorul cutiei a fost găsit o carte de identitate cu însemnele autorităților române.

Documentul s-a dovedit a fi fals.

Moldoveanul a declarat că l-a cumpărat prin intermediul rețelelor de socializare și intenționa să-l folosească pentru a obține mai ușor un loc de muncă în Germania.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

In this article