Moldova este în pericol. Nu dăm țara străinilor. Acesta este mesajul PSRM care poate fi văzut pe panourile stradale din țară

În Capitală, dar și în țară sunt văzute panouri stradale ale PSRM cu mesajul: „Moldova este în pericol. Nu dăm țara străinilor”, transmite sinteza.org. În colțul panourilor se vede...

În Capitală, dar și în țară sunt văzute panouri stradale ale PSRM cu mesajul: „Moldova este în pericol. Nu dăm țara străinilor”, transmite sinteza.org.

În colțul panourilor se vede sigla PSRM, semn că mesajul este asociat partidului. Putem presupune că acesta este mesajul de bază al socialiștilor cu care vor merge în campania electorală.

PSRM a acuzat în repetate rânduri Președinția că ar fi controlată din exterior, inclusiv prin oamenii plătiți de peste hotare, care lucrează la această instituție. Recent un deputat socialist a cerut Procuraturii Generale să examineze legalitatea activității persoanelor din Președinție, care sunt plătiți oficial din bani străini. Potrivit unei informații oficiale, mai multe persoane, care lucrează la Președinție, primesc bani din partea unei fundații germane.

FOTO// Moldova este în pericol. Nu dăm țara străinilor. Sloganul PSRM pentru alegeri?

Instituția prezidențială deocamdată nu a oferit detalii despre finanțarea externă a persoanelor din această instituție și dacă aceștia au acces la secretul de stat. De activitate în folosul altor state Președintele țării, Maia Sandu a fost acuzată și de Partidul Comuniștilor, care azi a acceptat să discute cu PSRM formarea unui bloc electoral pentru alegerile din 11 iulie.

FOTO// Moldova este în pericol. Nu dăm țara străinilor. Sloganul PSRM pentru alegeri?
In this article