Moarte cumplită, la Briceni. Cadavrul unei femei cu semne de moarte violentă, găsit în propira casă

Descoperire macabră, în raionul Briceni. Cadavrul unei femei de 82 de ani, cu semne de moarte violentă a fost găsit la podea, în casa victimei. S-a întâmplat în...

Descoperire macabră, în raionul Briceni. Cadavrul unei femei de 82 de ani, cu semne de moarte violentă a fost găsit la podea, în casa victimei.

S-a întâmplat în data de de 17 martie, în jurul orei 09.00, în satul Hlina din raionul Briceni. La fața locului s-a deplasat imediat poliția și medical legist.

Svetlana Talpă, ofițer de presă, inspectoratul de poliție Briceni: Deplasată la fața locului, grupa operativă al IP Briceni au stabilit un cadavru cu semne de moarte violentă al unei persoane de gen feminin în vârstă de 82 de ani locuitoare al raionului Briceni, la podea în casa proprie. Preliminar ar fi vorba de asfixie mecanică. Pe cazul dat a fost pornit un proces penal întru stabilirea tuturor circumstanțelor.

După examinări, cadavrul victimei a fost transportat la centrul de medicină legală, unde experții vor stabili cauza exactă a decesului victimei.

Cercetările pe caz continuă.

In this article