Miting electoral în susținerea candidatului independent

Peste 20 de mii de oameni din toată țara au participat, astăzi, la mitinguri de susținere a candidatului independent la funcția de Președinte, Igor Dodon. Cetățenii au scandat...

Peste 20 de mii de oameni din toată țara au participat, astăzi, la mitinguri de susținere a candidatului independent la funcția de Președinte, Igor Dodon.

Cetățenii au scandat “Victorie!”, „Igor Dodon – Președinte!”.

În fața mulțimii, care s-a adunat în centrul municipiului Chișinău, a ieșit candidatul independent. Igor Dodon le-a mulțumit susținătorilor pentru că îi sunt alături și i-a îndemnat să nu uite că sunt urmașii lui Ștefan cel Mare, care a luptat pentru valorile creștine ale moldovenilor.

„Stimați prieteni, aici alături este monumentul lui Ștefan cel Mare. Des se întreabă oamenii, cui i-a fost mai greu, nouă, sau pe timpul lui Ștefan. Avem aceeași probleme. Ce a făcut Ștefan cel Mare, s-a lămurit cu boierii. Pentru a păstra valorile lui Ștefan, să fim pe 15 noiembrie unul ca unul și dacă vom demonstra responsabilitate, victoria va fi de partea noastră! Pentru a salva Moldova, pentru a salva viitorul copiilor noștri! Mergem din casă în casă, până la sfârșitul zilei de astăzi, și trezim poporul Moldovei la lupta finală de pe data de 15 noiembrie”, a declarat Igor Dodon.

Mitinguri de susținere a candidatului independent Igor Dodon se desfășoară, astăzi, în toate orașele și centrele raionale din țară.

In this article